This page is in Dutch as most of my group workshop customers are based in The Netherlands. For information in English concerning these group workshops please contact me.

Volg een groep workshop natuurfotografie. Leer werken als een professionele fotograaf!

Specialiseer je in natuurfotografie ! Onder leiding van een  ervaren natuurfotograaf. Tips en tricks in het veld, daar waar de actie plaats vindt!

Voor meer informatie over deze leerzame groep workshops, kijk hieronder of  neem contact op. 

Liever een 1:1 prive Workshop..?

Jeroen organiseert ook in onderling overleg prive workshops. Voor meer informatie hierover, zie:

Reviews van deelnemers

“Ik ben zeer tevreden over de geleerde technieken en duidelijke uitleg. De ongedwongen sfeer en ruimte voor individuele begeleiding spraken mij zeer aan. Ben met een geheugenkaart vol mooi werk huiswaarts gekeerd”
Anneke Casteleyns, Vossen Workshop
“Heb veel handige tips ontvangen. De gekozen lokatie was perfect en de Boomkikkers lieten zich goed zien. Jeroen’s ervaring is enorm en hij deelt zeer veel info waar je echt verder mee komt in je fotografie. Deze workshop zou ik zeker aanbevelen aan anderen”
Gerard Raven, Boomkikker Workshop
“Het was een erg leerzame en leuke dag. Jeroen nam ons mee naar een aantal mooie locaties in Amsterdam. We zijn allemaal voorzien van informatie, tips en tricks die van belang zijn voor het maken van goede foto’s. Ik heb er van genoten!! Graag tot een volgende keer, bij een van de andere groep workshops.”
Suzanne Wiegermans, Workshop Reisfotografie
Deze foto workshop is mij uitstekend bevallen. We werden uitgedaagd om anders te leren kijken en de workshop was goed opgebouwd d.m.v korte en doeltreffende opdrachten. Jeroen was zeer betrokken bi de groep, rustig en had aandacht voor iedere deelnemer.”
Jan Pieter van Diepenvoorde, Workshop Orchideeënhoeve

Waarom kiezen voor onze groep workshops..?

Wanneer je een succesvol natuurfotograaf wilt worden is er meer nodig dan enkel een camera en statief…

Tijdens de groep workshops en reizen zal ik mijn ervaring met u delen welke ik in de loop van vele jaren heb opgedaan. Ik zeg altijd; Ik heb geen geheimen…Fraaie foto’s zijn overal te maken. Het gaat er om dat u herkent hoe u het moment het beste vast kunt leggen. Laat je creativiteit opbloeien tijdens een van onze groep workshops. Groepsgewijs leer je anders kijken, wordt je creatiever en een betere fotograaf. Grijp deze kans als je op zoek bent naar visie en nieuwe inspiratie.

Jeroen zal uw fotografie naar een hoger plan tillen en zijn workshops en fotoreizen zijn “hands-on” en hij laat u kennis maken met begrippen als; compositie, gulden snede, tegenlicht, scherptediepte, diafragma, perspectief en standpunt om uw visie te verbreden op de best mogelijke locaties.

Jeroen’s professionaliteit, non-stop enthousiasme en jarenlange ervaring in het geven van workshops zijn een garantie voor een gezellige en leerzame workshop. Er wordt gewerkt met kleine groepen, waardoor er veel tijd is voor persoonlijke aandacht.

Wanneer u vragen heeft over deze groep workshops neem dan gerust even contact op via: info@jeroenstel.com

of bel : 0031-(0)-6-50458723

“Ik heb een prachtige dag gehad, waar ik veel heb geleerd heb over de manier waarop ik mijn camera het beste in kan stellen en op welke manier je de fraaiste composities kunt maken. Jeroen vertelde veel vanuit eigen ervaring en dat maakt zo’n dag bijzonder interessant”
Jeannette de Pater, Workshop Macro fotografie
“Er zijn weinig workshopleiders die zo veel technische kennis van de camera hebben als Jeroen. Of het nu een Canon, Nikon of Sony camera was, hij kon met alle merken overweg en wist ons mogelijkheden op de camera bij te brengen waarvan ik het bestaan niet eens wist. Een absolute aanrader als je wilt leren fotograferen van een pro.
Daarnaast is Jeroen ook nog eens een prettige persoonlijkheid met flink wat humor!”
Desiree Jacobs, Workshop Vossen fotografie